The Real Deal.

5.0
Bryan Singer's Superman Returns er en bragende succes for franchisen efter min opfattelse. Jeg havde skrevet en længere anmeldelse, men så mistede jeg det hele i en meget mystisk, spontan update process i min Firefox browser, så den må jeg genskrive en anden gang.

Suffice it to say at Brandon Routh er perfekt som arvtageren efter Christopher Reeve (dean cain og tom welling fra tv gælder ikke) i rollen som Superman og hans kiksede alter ego, Clark Kent. Min svoger og jeg sad og klukkede i næsten alle scener på Daily Planet. Filmen har bibeholdt charmen fra de første to film, og der er en interessant udvikling i forholdet til Lois Lane (og hvad der sig dertil hører).

I stedet for at fylde filmen med hjernedøde actionscener, vælger Singer klogt at lægge fundamentet for en ny franchise med en ret dyb og kompleks film om Superman's forhold til sig selv, sin fortid og menneskeheden.
Men når Superman flyver eller redder ser det fabelagtigt flot ud. Kommer du efter Hong Kong inspirerede kamp scener a la Blade, X-Men og Spiderman går du galt i byen, og action-addicts vil nok mene filmen har for lidt action. Jeg er dybt uenig.

Alt det tematiske arbejde som Bryan Singer tilbragte X-Men franchisen (og som mangler i The Last Stand) har han taget med sig over til Superman, og resultatet er en følsom, vedkommende, sjov og underholdende film....også Kevin Spacey som Luthor - det bliver da ikke bedre? Hvis Singer kan bygge videre på denne film som han gjorde med X-Men, ja så er der meget godt i vente ;) Også er Superman Returns utrolig flot - faktisk smuk i sin æstetik.

Alt i alt den mest tilfredsstillende af sommerfilmene og langt bedre en den rekord-destruerende Pirates pf the Carribbean 2. Ignorer for egen skyld det platte indlæg under mit....der er spoilere og jeg tvivler på "Tim" rent faktisk har set filmen.

Alt dette placerer Superman Returns som den bedste sammen med Superman 1...Nummmer 3 & 4 lader vi som om aldrig blev lavet, da det var det rene bæ.

HE'S BACK....HE'S REALLY BACK! YEEEIIHH SUPERMAN.
Superman Returns