Det rigtige plot

6.0
Jeg har fundet ud hvordan man finder ud hvad et helt rigtige plot er i Muholland drive. Jeg vil ikke afsløre for meget, men jeg kan give nogle hints til hvordan man finder ud af det.

Jeg har tjekket alle sider med spor, teorier og metoder til at finde det rigtige plot, og det er meget forvirrende når man først finder hvor mange forskellige teorier der egentlig er.

Men det har meget med indflydelse på vores underbevisthed at gøre.

Jeg fandt ud af at der har meget med tal og gøre. F.eks. adressen på det sted hvor camilla inviterer Dianna hen til sidst i filmen er Mulholland Drive 6980 og hvis du vender det tal på hovedet vil der stå 0869 hvis man ganger og dividere med de andre forskellige adresser og tal der bliver nævnt i filmen vil man altid ende med enten talet 1 eller 7. Du vil finde ud af at hvis du regner det rigtigt ud, vil du ende med navnet på en adresse der bliver nævnt i filmen, prøv at få et tal ud fra hvert bogstav i navnet, dividere dem med hinanden og du vil få et bestemt fireciferet nummer. Så går du ind på Mulhollanddrive.com og trykker på "phone" linket, du skal så trykke på det tal som kommer sidst i det fireciferet nummer efter det skal du så trykke det fireciferet nummer ind på en animeret telefon start med at trykke X efterfulgt af det fireciferet nummer som du er kommet frem til. Så vil der komme et interview frem med David Lynch, hvor han faktisk afslører alt hvad der sker i filmen men på en utrolig snedig måde. Når du først finder ud af det egentlige plot vil du blive utrolig overasket, og vil med rette forstå hvorfor ingen har regnet det rigtige plot ud endnu.

Jeg har læst stort set alle indlæg her, der er nogen der tæt på det rigtige plot men de har langt fra regnet det hele ud. Jeg tror næsten jeg har læst alle de teorier som står rundt omkring på nettet og ingen har regnet den ud endnu og grunden til af jeg afslører så lidt er fordi ellers vil det ødelægge det kæmpe overraskelse som man får når man finder ud af hvordan det hele hænger sammen.

Go fornøjelse med at finde de rigtige spor. kig filmen godt igennem og skriv alle tal og numre ned som bliver nævnt eller vist visuelt.
Mulholland Drive