₪ Grine eller græde? ₪

3.0
I Kina Spiser De Hunde er sådan set meget sjov, men mangler hvirkelig små ånde hulder, og en god historie.

Arvid slår en mand ned med en squash-ketsjer, og folk synes at han gjorde en rigtig god gærning. Hans kæreste forlader ham samme dag så han kontakter sin psykisk syge bror.

Man sidder til tider og griner godt. Men nogengange spørger vi os selv om vi skal grine. Der er sommetider hvor det simpelthen er for groteskt at grine, og andre steder hvor jokesene bare ikke fungerer. Grunden til at det somme tider bliver sjovt, er at skuespillerne bærer en hel del af tingene hjem. Filmen for en ekstra stjerne for de flotte skuespiller præstationer.

Historien er også meget tynd, og efter en halv time inde i filmen spørger vi os selv: Kan man hvirkelig bygge en hel film på det her? Lasse Spang Olsen har før vist os hvordan man gør en film dårlig med Operation Cobra fra 1995. Og det er heller ikke med en sær fornemmelse man tager denne DVD ud af afspilleren. Filmen slår fra utrolig alvorlig til lige pludselig at være meget useriøs. Dog bliver den reddet hjem af de flotte skuespillere, og de en gang imellem gode jokes, men det er ikke et must-see.
I Kina spiser de hunde