Sprængfarlig bombe - min bare røv!

1.0
Sprængfarlig bombe er et mislykket forsøg på at give "auteur-instruktørerne" tørt på. Filmen holder ikke hvad der ellers indgydes i titlen, og den er i det store hele ikke særlig sjov.
Den fungerer hverken som komedie, eller som en manifestation af Thomas Willum Jensen og Anders Thomas Jensens filmiske evner sat i forhold til Trier, Boe, Rex etc.
Filmen angreb på etablerede kunstnere undergraves af den mangelfulde "sprængfarlighed". Hvad fanden vil den egentlig? Verframdungseffekt og Brecht, - Ta' tilbage til boreplatformen.. Lad os dræbe en hund og hva' så?
Hvis man vil gøre grin med Trier og Boe må man sgu komme ud af busken og gøre det ordentligt - selve ideen er udmærket, men for at kunne svine instruktører til i en film må man vel forvente, at de der gør det trods alt ejer en smule talent og kan stå mål med de værker de håner? Sprængfarlig bombe er på trods af dens titel en kæmpestor fuser, der holder sig på den rigtige side af kridtstregen. En dødsyg konventionel "komedie" der ikke bryder eller byder på noget som helst nyt..

Sprængfarlig bombe