- Let men tempofyldt -

3.0
Rob Cohen er bestemt ikke kendt som værende nogen særlig habil instruktør, tværtimod, ”xXx” og ”The Skulls” var to decideret ringe film, mens han til gengæld leverede god underholdning i ”The Fast And The Furious”, og hans seneste actionbrag ”Stealth” kan således betegnes som den bløde mellemvare.

For selvom næsten alt ved denne blockbuster er enten kliché eller dårligt tyveri, så fungerer den på actionsiden ualmindelig godt. Fotograferingen er lækker, eksplosionerne store og effekterne fremragende, så trods den halvlange spilletid bliver det aldrig kedeligt på noget tidspunkt, dertil er tempoet for godt. Filmen blæser derudaf, og et eller andet sted er det nu også rart med en actionfilm, der tør være en actionfilm og ikke så meget andet.

Til gengæld halter filmen efter på næsten samtlige andre punkter. Karaktererne er hule, handlingen er tynd og ideerne ikke just originale. Men underholdende er den da så længe den kører, og så længe man ikke tager det hele alt for seriøst, kan man heller ikke undgå at blive revet lidt med her. Tre små skammelige stjerner.
Stealth