₪ God gammeldags krimi ₪

5.0
Los Angeles, vi befinder os i 1950'erne. Vi har tre hoved personer. Den temperementsfulde politimand Bud White, der elsker at forsvare kvinder. Ed Exley den politimand der stræber så det står efter. Og Jack Vincennes er celebrity strømeren der sladrer til sladder bladet Hush-Hush. Tre negre bliver anholdt for et mord på en diner, men de fornemmer at der står en hel del mere bag.

L.A. Confidential er simpelthen bare så godt som man kan få det, og lidt mere til. Curtis Hanson har et imponerende øje, og har ramt tidsbilledet præcist og utroligt sikkert. Desuden er castet noget af det mest imponerende. Kevin Spacey, Guy Pierce og Russel Crowe. Tre af verdens bedste skuespillere. Og en instruktør der hvirkeligt spiller med musklerne.

L.A. Confidential kan sagtens klare et par gensyn. Filmen er meget indviklet og kompliceret, på den måde at der er mange personer at holde styr på. Filmen har nogen af verdens bedste scener, især afhørings-scenen er blændene og utroligt spændene. Film kan ikke blive meget bedre og L.A. Confidential i toppen af min topfilm liste. Det er film når det er bedst.

Et kompliceret thriller drama kan L.A. Confidential bedst beskrives som. Kevin Spacey har efterhånden forbavset mig så mange gange, med hans isnende præstationer, så det må efterhånden være en yndlingsskuespiller gemt i ham. Det hele er simpelthen bare så gennemført lavet. En helt igennem framragende film.
L.A. Confidential