₪ (Overskrift mangler) ₪

3.0
Sin City er godt nok spænende, men jeg kunne ikke se bort fra at jeg sad og begyndte at kede mig som historierne skred frem.

Vi starter med historien om Marv. Han tilbringer en aften sammen med en prostitueret, der næste morgen er død. Han begynder selv at gå i dybder med sagen hvilket var en dum idé. Næste historie er den bedste og handler om den korrupte politiman, Jackie Boy, der slår pigerne i Old Town og udnytter dem. Dwight vil sætte en stopper for Jackie, men det går også besynderligt galt. Tredje historie handler om Hartigan, der en gang reddede en elleve årig pige fra døden. Han bliver sat i fængsel hvor hun skriver til ham. Dog er der en mand fra starten af filmen, der vil have sig lidt af en hævn.

Et imponerende cast har Sin City. Bruce Willis, Mickey Rourke, Clive Owen, Nick Stahl, Elijah Wood, Benicio Del Toro, Josh Hartnett, Michael Madsen. Alle klarer det besynderligt godt selvom nogen af dem er nogen flødeboller. Filmen er helt bestemt hypervoldelig, men kan sagtens klare at blive set af de fleste. Filmen fåregår i denne specielle form for sort/hvid, hvor blodet kun få gange er rødt.

Og det er Sin City's visuelle side der gør at man sagtens kan se den. Blandingen af det sort/hvide med computer effekter og få farver er simpelthen så godt overført fra hæfte til lærred, at man sidder og nægter at tro på sine egne øjne. Desuden er actionsekvenserne en lækkerbisken for folk der elsker genren. Dog bliver Sin City bare kedelig, og udvikler sig mere til Brian film end en flot og smuk Film Noir. Det er så ærgeligt, for i hænderne på en anden er jeg sikker på at denne film, havde blevet fræk og cool. Trods de flotte anmeldelser, blev jeg meget skuffet.
Sin City