₪ Storslem "familieunderholdning" ₪

1.0
Sunes Familie er uden tvivl den mest ringe film jeg nogensinde har set. Jeg synes at den er så forfærdeligt dårlig at den fortjener en anmeldelse. Man burde meget hellere bruge tiden på gode danske familiefilm som for eksempel Hannibal og Jerry.

Andersen er familien med en klovne far, en ”smart” teenage datter, et par drenge der er lidt for langt fremme i skoene og en, lad mig sige det sådan her, meget neutral mor. Familien vil gerne på ferie, men deres ferie ønsker er vidt forskellige.

I selskab med Sunes Familie føles en time som fem. Faren gøgler rundt, moren laver mad, Sune prøver at score en meget grim pige, teenage datteren prøver at score en eller anden dreng og så er der en baby, der skider, gylper og brækker sig på den sure nabo. Sunes familie stjæler alle jokesene fra andre gode børnefilm, og gør dem en tand dårligere. Det er simpelthen uudholdeligt.

Filmen prøver at ramme alle aldersgrupper og den rammer ingen af dem perfekt. Det bliver bare en stor grød, der prøver at underholde forældre, de unge og de helt små. Man sidder simpelthen bare og tænker:
Er det virkeligt lovligt at lave film så dårlige som denne her? Jeg forstår simpelthen ikke hvordan man kan slippe af sted med det.

Skuespillet er slet ikke morsomt. At se på Sune der tror han er skide flot, og mega god til at stå på skateboard kan jeg bare ikke klare. Jeg mener at en cirkusklovn kunne spille bedre en faderen, og instruktøren, Hans Kristensen, må da også være lidt af en klovn. Det er simpelthen bare noget møg, og så er det også nok verdens dårligste film. Da filmen var ovre sad jeg tilbage med hovedpine, og undrede mig over at det virkeligt kan blive så dårligt som Sunes Familie.
Sunes familie