Super ubehageligt adrenalin-kick!

5.0
små spoilers!

Jeg skal indrømme at jeg aldrig har set Cravens original (der iøvrigt fik den charmerende danske titel Slagterbanden) så denne anmeldelse er helt og holdent baseret på remaket.

Det skabelonskårede plot omhandler en familie hvis bil bryder sammen i New Mexicos lumske ørkenlandskab, efter de har fået en "rutebeskrivelse" af en suspekt tankpasser viser det sig at de ikke blot er gået i stå i ødemarken, de er gået i stå hvor USA havde deres atomprøvespræninger og snart vrimler det med frygteligt udseende kannibalistiske mutanter der kun tænker på een ting: Hævn over alle og enhver! og nu må familien kæmpe for sit liv, mens ligheden mellem dem og mutanterne bliver overraskende lille

Må nok sige at jeg ikke havde forventet det vilde endnu en af disse platte teen-slasher film og nøøj hvor fik jeg uret. Først og fremmest lagde jeg mærke til hvor ekstrem grafisk og voldelig billedside filmen besidder, den nøjes ikke med at antyde, nej den smider den ene blodsmattede splattereffekt efter den anden lige i synet på os. Selv de fnisende teenage-piger stoppede deres snak og evige SMS strøm da den skumle tankpasser blæser hjernen ud over hele lærredet uden nogen form for nedtoning, en af de mest overraskende og synderligt underholdende scener jeg har set i en gyserfilm i nogen tid.

Men volden gør det ikke alene. Aja viser også at han er god til opbygge suspense og de veltilrettelagte chok går lige i nerverne (jeg for min part hoppede da mere end et par gange) filmen er ufattelig nådesløs når det kommer til at skræmme sin tilskuer.

Lige når man har opgivet alt håb om at de danske distributører bare indkøber en klasse A gyserfilm i biograferne kommer The Hills Have Eyes... Et adrenalin kick uden lige for alle gyser freaks. Bravo, Aja, bravo! Glæder mig til hans næste projekt

The Hills Have Eyes