Fuldstændig Umulig

1.0
Jeg var en ivrig spiller af de to første AITD spil, de var både uhyggelige og havde samtidig en charmerende corny stemning over sig, men det har den tyske Uwe Boll (der også stod bag den jævnt underholdende men grinagtige House Of The Dead) sørget for at smadre at med et stort nådesløst slag.

Først starter filmen med en overdreven lang voice-over, for ligesom at forsikre sig om vi har fattet pointen med grundlaget for filmen, derefter kører vi direkte på med en Christian Slater, der virker uhyggeligt træt og ligeglad med denne rolle som Edward Carnby, en detektiv der løber ind i sin største sag da en samling fanatikere vil åbne døren til en anden dimension fyldt med overdrevent store monstre, men det vil Edward selvfølgelig ikke lade ske og sammen med den smukke museumssekretær (Tara Reid) og nu må de prøve at stoppe det hele før det er for sent.

Denne tynde historie burde da have en god underholdningsværdi tænker man måske?

Men det har den ikke, der er masser af action det er ikke derfor. Men for det første er alle actionsekvenserne fyldt så meget til randen med stereotype karakterer og larmende heavy-rock i baggrunden og er så fokuseret på¨at få det hele til at se så ultra cool ud, men det gør det slet ikke, man sidder jo nærmest og krummer tæer på hele filmholdets vejne mens man ser de store og slimede monstre falde om på stribe, og den hektiske og tempo mættede klipning gør kun uhyrligheden endnu mere uhyrlig.

En anden grund til at filmen ikke fungerer (i mine øjne) er at man overhovedet ikke følger et af spillenes plots men vælger i stedet for at sætte den i moderne tid så vi kan få mange flere skydere presset ind, HVORFOR UWE, HVORFOR!!!!?

Ja, der var en lille smule galde lige der, men ærgrer mig så meget da jeg mener at Alone In The Dark spillene godt kunne bære en spillefilm, hvis man fik en lidt mindre voldsfikseret instruktør på projektet.

Anyways, filmen rangerer som en af de dårligste og mest intetsigende filmoplevelser jeg nogensinde har haft (sammen med Doom) og tænker på alt det potentiale der er spildt for at lave endnu en underholdende spil-filmatisering (det er en smule tid siden vi har set sådan en).

Uwe Boll tegner til at blive vor tids Ed Wood, (blot uden berømmelsen og kult statusen og de små budgetter) hvem er det der smider penge i nakken på denne mand? Puha det er skidt
Alone in the Dark