Håbløst makværk i alle henseender

1.0
Ultraviolet har sat sig på sin hyperteknologiske MC, og er suset direkte ind på listen over de dårligste film jeg nogensinde har set.

Jeg var ellers rimelig optimistisk inden filmens start. Denne form for tegneserie sci-fi, der nærmere ligner computerspil, plejer ellers at være rimelig underholdende. Men denne gang er der sat nye standarder for hvor dårlig en film kan være.

Alle skuespillere udfører deres arbejder på et niveau der burde medføre øjeblikkelig fyring. Historien er skandaløst skruet samme, og har flere huller en 20 år gammel dartskive. Der er så meget rod, at man skulle tro de havde sparet manuskriptforfatteren væk, bare for at ansætte en ekstra CGI animator.

Actionsekvenser og stillistisk show-off burde være det som kunne redde filmen, men ak. Det er uden intensitet og fascination, og kvaliteten er langt under nutidens standard. Ganske enkelt så kedede jeg mig gevaldigt efter at have set Milla svinge med sværdet for 20. gang og hugget 30 modstandere ned uden det mindste snært af uforudsigelighed.

Det eneste sjove var de ufrivilligt komiske og grimme kostumer, som ofte lignede noget de havde klisteret sammen af mademballage eller fundet i en isenkræmmer.

Produktionsholdet burde skamme sig, og skrive en offentlig undskyldning for dette makværk. Lad det være en lektion: For guds skyld: ansæt en manuskriptforfatter!

NB: Normalt er jeg ellers meget fair, men ikke denne gang.
Ultraviolet