Can u spell rip-off?

2.0
Gider ikke bruge meget tid på denne pinlige animerede film. Disney's andet forsøg på en computeranimeeret film er faktisk svagere end den foregående, Chicken Little.

Filmen er en Madagascar-throwback med en clichefyldt fader/søn historie strøet ovenpå. The Wild mislykkes på stort set alle niveauer, incl. de amerikanske stemmer, som ifølge mig er helt ved siden af. Er normalt Kiefer Sutherland fan, men hans stemme virker malplaceret som løven fra savannen, der må ud og finde sin søn (han stikker af som Chris Rock's zebra gjorde det i Madagascar). Og ikke nok med det, næ nej, fordi enhver film har brug for sit 'ticking clock' og her har mauskriptforfatterne været i tombola. De fandt et vulkanudbrud, som truer savannen - Good Lord!

De eneste fornøjelser for mig var den distræte koalabjørn og William Shatner som en ond og bindegal gnu.

The Wild er bragende uoriginal, kedelig, manuskriptets gags/humor er slidt og ofte direkte lifts fra andre film.
Tænk på den som Madagascar møder Joe and The Volcano møder The Lion King møder Finding Nemo - hvor alle elementer spænder ben for hinanden. Eller noget...

Kan slet ikke anbefales, heller ikke for fans af genren, da CGI-en faktisk ikke er særlig køn. Prøv hellere Over The Hedge, som godt nok heller kke er videre opfindsom, men den er i det mindste sjov og underholdende.
Helt vildt