- Revolverkvinder...næ vel? -

1.0
Med to af Hollywoods største spansktalende indtjeningskilder i hovedrollerne, i en kvindelig western der bærer en så vattet titel som ”Bandidas”, så lover denne østrogene actionfilm på forhånd ikke alt for godt.

Men selv med lave forventninger skuffes man fælt her, for forsøget på at give westerngenren en kvindelig saltvandsindsprøjtning er i den grad mislykket. Historien er håbløs uoriginal, karaktererne er så flade, som de kommer, og værst af alt virker de højt betalte hovedrolleindehavere uengagerede, alt imens de fyrer dårlige replikker af sted på et sprog, de stadig ikke mestrer selv efter et årti i den engelsksprogede branche.

Det der så kunne have reddet denne tamme forestilling en smule, var hvis den så i det mindste bød på nogle underholdende actionscener, men også her svigter filmen. Det debuterende norske makkerpar i instruktørsædet skulle være blevet hjemme i Norges fjelde, for at instruere en actionfilm kan de i hvert fald ikke. Kun den afsluttende duel er lavet godt, men det råder bare ikke bod på, at resten af filmen er utrolig kedelig udført og decideret ringe i visse scener mht. klipning og timing.

Man kan derfor roligt spare sine penge her. Et på alle måder mislykket projekt og en frygtelig ligegyldig underholdningsfilm.
Bandidas