Chokeret - på den fede måde

5.0
Hejsa
Jeg skal gerne indrømme at jeg var skeptisk inden denne film. Ganske enkelt fordi den kunne gå hen og være forfærdelig eller fantastisk. Det viste sig jo at filmen var begge dele. Fantastisk pga. den humor og provokerende modighed. Forfærdelig da nogle af scenerne mildest talt skubber til ens indre indvolde. Men det er netop det sidste der gør at filmen hæver sig over andre og at jeg var helt solgt.
Den måde han spidder det amerikanske samfund på er genial. Han angriber både deres dobbeltmoral og deres tanke om at de er verdens bedste folk. Og netop fordi man aldrig er sikker på om det er fiktion eller ej gør denne film til noget helt specielt. Han tager også selvhøjtideligheden under behandling - og den får da mildest talt en på lampen;-)
Jeg synes det Sacha har lavet tidligere har været ligegyldigt i min verden. Men med denne film træder han op i en anden liga. Hos mig virker det bedre end Moore, ganske enkelt fordi han ikke tager sig selv for alvorligt (for at sige det mildt).
Det er iøvrigt ret sjovt at læse kommentarer på IMDb på denne film. Enten er der nogen der kører samme stil som Borat eller også er der nogen som er store ignoranter. http://tinyurl.com/yeo5tr . Når I er der så læs lige citater fra filmen, det er er altså høj klasse:o)

Grunden til jeg ikke giver den maks er at den mister lidt af pusten hen mod slutningen. Men dette ødelægger ikke helhedsindtrykket hos ut.

Jeg har overgivet mig til Borat og håber han snart kommer med en mere.

Go, kids! Smash the Jew chick before it hatches!
Borat