ligegyldig film

1.0
Eneste grund til at folk kan li denne film må være fordi de er fan af Anders Matthesen. Var han ikke med ville filmen være et nul hvilket den også er. Aldrig har jeg oplevet en så langtrukken, dødssyg ligegyldig film med den mest banale slutning. Er det hvad vi kan?
Tænk over det. Filmen foregår på et sindsyghospital, hvor en mand sidder og glor fjernsyn, så vil han ud i virkeligheden og finde skuespilleren, som til slut viser sig at være ældre end han havde forventet (helt ærligt det kan man sgu da regne ud når filmen er sort/hvid) hvor han så får slutningen på filmen at vide. Ja hurra sikken en god historie. Endelig fik han slutningen på filmen at vide. Helt ærligt det er sgu da til at grine af, prøv dog at lave noget ordentligt, hvor der er noget handling i og mening med for i denne film ser jeg intet andet end spild af tid og penge på den mest ligegyldige historie. Hvor er det sjove? Det spændende? det medrivende? Er det sjovt at mishandle og slå mennesker og dyr ihjel på en skærm? Er det spændende at få at vide hvad slutningen er på en meningsløs film eller hvad der skete på Noahs ark? Er det medrivende at glo på to tosser der stikker af fra et hospital for at finde en skuespiller de ikke ved hvem er eller om hun findes?
Jeg gik ud af biografen med en kvalmende fornemmelse og forargelse over at have spildt min tid, og har ingen forståelse for hvaf det gode er i denne film der efter min mening er grum og ond på den mest banale måde. Jeg giver filmen 1 stjerne for originalitet (ikke så mærkeligt hvem gider at skrive så dårlig en historie?), og håber aldrig jeg skal belemres med een der er ligesom "Rene Hjerter". Anbefales ikke medmindre man bare skal se på noget der er fuldkommen hjernedødt og spild af liv
Rene hjerter