Følelserne udeblev

3.0
Ang Lees meget omdiskuterede og alternative lovestory Brockback Mountain er en meget flot film og sublimt håndværk, men mangler sjæl.

De to cowboys Ennis (Ledger) og Jack (Gyllenhaal) møder hinanden da de skal bevogte får for en indebrændt kvægavler (Randy Quaid). Som månederne skrider frem udvikler de to mænd et godt venskab og de ender med at være sammen en trøstesløs vinternat. De skilles og ser ikke hinanden igen førend de begge har stiftet familie. Men gensynet vækker også følelser til live igen, og en fortælling om den umulige kærlighed kan begynde.

Visuelt set er Brokeback Mountain et pragtværk og de mange smukke locations står i fin kontrast til de to figures vilde kærlighed og Ledger og Gyllenhaal spiller op til deres bedste.

Men på trods af alt dette sad jeg aldrig og følte for vores to hovedpersoner og det har jeg behov for at skulle når jeg skal se en film som denne ellers virker det ikke plus at filmen er alt for lang og har for mange døde perioder, men smukt er det som sagt.

Det kan desværre ikke blive mere end tre stjerner fra min side

Brokeback Mountain