Rocky er tilbage!

4.0
Så er ROCKY BALBOA tilbage!. Efter 17 år, uden at vi få en slutning, kommer den tilbage. ROCKY 6!.

Filmen handler om den gamle pasionet Rocky passer sin lille restaurant. Efter at sportsimperiet ESPN afholder en virtuel boksekamp mellem den unge Rocky og mesteren Mason Dixion, får den pasionet bokser blod på tanden. Han vil bokse igen, men blot på amatørniveau. Da en promoter hører dette, går der ikke længe før at Rocky tilbydes at gentage den virtuelle boksekamp. Men er den gamle Bokser klar til at tage imod så stor en udfordring?

Rocky Balboa er tilbage, og nr. 6 er næsten lige så god som 2 og 3'erne. Men filmen har ikke så meget gang i den som det 5 andre. vi ser mere Rocky som en kedlig person, men alligevel er det jo sådan det er. da vi så Rocky som unge og stærk er der jo gang i den. Men nu er vi længere fremme og Rocky er jo ved at blive gammel, så det er nok derfor der ikke er så meet gang i den som de andre.

Men ellers er filmen god, Historien halter lidt. men den holder lige til det sidste. Men jeg vil røde alle Rocky fans til at se den. Dem som ikke har haft glæde hos de andre 5 film. vil nok heller ikke have så meget glæde af den.

Men den når heldige vis op på 4 af mig. Ville nok give den 3. Men fordi de 5 andre har vært så gode. må 6'erne også slutte af med 4, og ikke mere!.
Rocky Balboa