Klicheer på stribe!

2.0
Harmløs og glatpoleret Sandler komedie, som vi efterhånden har set adskillige gange tidligere. Alligevel føler man sig nogenlunde godt tilpas i filmens første del i selskab med Sandler og de andre solide navne der er til at finde i denne film. Den har sine få skægge øjeblikke i begyndelsen, selvom det indrømmet ikke er ret mange. Filmen tager en noget uvant drejning (med andre ord, uheldig) fra at være komedie til et ægte amerikansk drama, om at gøre det rigtige. Moralprædiken bliver desværre for kvalmende til sidst, og netop i den periode af filmen, ville man ønske man havde den specielle fjernbetjening til at spole sødsuppen frem.

Ideen med at man kan spole frem og tilbage i sit liv med denne fjernbetjening, er måske en ok ide for en letkøbt komedie som denne. Jeg savnede simpelthen flere skægge øjeblikke med denne ide, og det er lidt synd den ikke har det, men næppe overraskende, da instruktøren spiller på det sikre succes og serverer en naiv og forudsigelig happy ending, som selv et barn på 5 kan forudse, hvor vores hovedperson gør alt det rigtige og bla bla.

Skuespillet er intet særligt. Sandler kender vi jo, behøver jeg sige mere. Beckinsale er skøn at se på, og Walken ligner desværre en færdig mand. Teknisk er filmen faktisk pænt godt lavet. De her harmløse komedier er ofte svært at skælde ud, og Click underholdte da okay, men på et tidspunkt bliver klicheerne for trættende, og de står nærmest i kø for at blive serveret for os. Og hvad skal vi med det?

Click