Top Klasse Film (The Best)

6.0
jurassic park 2 The Lost World er uden tvivl den bedste af dem alle. det er også en af de bedste film jeg nogensinde har set i hele mit liv. et klassisk mesterværk instrueret af en af mine yndlings instruktøre nemlig steven spieldberg.

der er garanteret førsteklasses underholdning fra start til slut. og selv om filmen virker lidt lang keder man sig aldrig. Effeckterne er så gode og chock effeckterne er endu bedre. og rent ud sagt perfeckt skuespil.

en film så god at den får dig helt ud på kanten af sædet. og den for dig til at ligge stiv som et bræt når man først er ude på den skumle og tæmmelige ondskabsfulde ø.da jeg så den første gang var jeg måløs. dens effeckter var så skræmende og virkelige at man nærmest forestillede sig at man var med i filmen selv.

helt klart en af de bedste film jeg nogensinde har set i hele mit liv. der er Gys Action og storslåede landskaber i denne fantastiske fortsættelse. den levere varen med stil blod uhygge og Spænding fra start til slut. dette er den første film i lang tid der har fortjent 6 stjerner og det skal den så sandelig også havde. der er ingen tvivl 6 stjerner til jurassic park 2 "The Lost World".
The Lost World