I'm feeling very depressed...

4.0
Jeg valgte at købe denne film, da jeg så en sej lille robot på coveret. Marvin, som han hedder, viste sig da også at være denne films absolutte mest depressive højdepunkt!

Arthur Dent er en ualmindeligt stenet mand, som ikke ligefrem ser ud til at have særligt meget at lave i dagligdagen. På en rigtig, rigtig dårlig dag, finder han ud af at hans bedste ven, Ford, er fra rummet, og at Jorden skal sprænges i luften, for at gøre plads til en intergalaktisk motorvej(!). Arthur og Ford tomler sig ombord på at vogonsk rumskib, og så starter eventyret. De onde vogoner smider dem ud i rummet, men de bliver reddet af rumskibet Heart of Gold, hvor galaksens præsident, Beeblebrox, holder sig selv som gidsel, sammen med kvinden Tricia, som Arthur mødte på Jorden til et kostumebal. Med ombord på skibet, er også den maniodepressive robot Marvin.

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy er ganske enkelt vanvittig. Den vrimler med gæstestjerner som Alan Rickman, Helen Mirren, Bill Nighy og John Malkovich.

Der er masser af vanvittig humor, men filmen er altså til tider også ganske kedelig. Det er som om, at den flere gange løber tør for energi, men hurtigt lever op igen.

En god, men desværre ikke sublim film.
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy