Crowe's gode år

3.0
Russell Crowe er endelig tilbage med en ny film. Endda sammen med Gladiator instruktør Ridley Scott. De er dog blevet enige om at lave en mere dæmpet og menneskelig filmen denne gang.

Historien kort fortalt.

Crowe spiller en egoistisk og ubehøvlet type, der er god til sit job og god til at tjene penge. Masser af succes.
Men så modtager han et brev fra sin nu afdøde onkel, at han arver hans vingård i Frankrig. Crowe kan ikke se hvad han skal bruge stedet til, og tager på en 2 dags rejse for at sælge stedet.
Men da han ankommer, overvældes han af gode minder fra sin barndom i selskab med sin onkel, hvor de bla. drikker vin sammen, spiller tennis og skak. Også folk på gården og omkring bliver genkendt.
Crowe møder desuden en lokal skønhed som han falder for, hvilket gør det sværere for ham at forlade stedet lige med det samme.
Samtidig mens han er ved at sælge grunden, dukker en ung kvinde op og påstår at hun er hans onkel's far. Endnu et problem for Crowe, da han ikke længere er ene arving.

A Good Year er en rolig og charmerende lille film. Skuespillet er gennemgående godt og især filmens musik er eminent.

Desværre for filmen er den også meget forudsigelig og lidt for lang. Den varer 1 time og 55 min.

Jeg savnede nogle flere små overraskelser, samt lidt flere morsomme sekvenser.

Men jeg er sikker på at folk med hang til de mere romantiske film, vil kunne tilfredsstilles. Plus at mange kvinder er vilde med Russell Crowe. :-)
A Good Year