Fantasifuldt og Underholdende Vrøvl

3.0
Jeg skal ikke nægte at jeg altid har haft en svaghed for denne overnaturlige gyserfilms vel nok pjankede handling, hvor en diabolsk Sand og en effektiv Grant tørner sammen som henholdsvis grusom warlock (en form for heks) og hævnlysten heksejæger.

I Miner’s instruktion er David Twohy’s historie om disse to’s kamp mod hinanden, der tager dem fra fortiden til nutiden (nutiden i forhold til filmens produktionstidspunkt) nu også blevet til en fornøjelig lille film, der underholder virkningsfuldt og sine steder også rigtigt spændende.

Den holder et fint tempo, effekterne er forholdsvis gode og Sand og Grant er begge karismatiske, mens den indrømmet jævnt fortalte handling, faktisk er ganske opfindsomt fundet på, selv om den er noget værre vrøvl.

Kan man leve med det og ikke hører til dem der går udenom en film fordi den ikke hører til den finere filmkunst og heller ikke prøver at foregive at den gør, så er ”Warlock” faktisk helt okay vil jeg mene. Jeg holder i hvert fald af den og er lige på kanten til en ekstra stjerne.

Efterfølges af ”Warlock: The Armageddon”.
Warlock - også Satan har en søn