Relativt skræmmende

3.0
The Skeleton Key er en til tider skræmmende film, men også en film der har lidt svært ved at holde sammen på historien, der i det lange træk, bliver udtværet og lidt for langt ude.

Caroline(Kate Hudson) er sygehjælper, og vælger at søge job i et hus, ude på landet omkring New Orleans.
Men huset bærer på en hemmelighed, og det er noget der langsomt begynder at gå op for Caroline.

Det starter med en fin karaktér opbygning, der heldigvis ikke er for lang og træg, den første halve time, til tre kvarter, bygges der flot op til når den indre gyser, som The Skeleton Key indeholder.
Men langsomt som det skrider frem af, bliver historien simpelthen for rodet og for bare at sige det, underligt usammenhængen.
Det er desværre meget svært at føle sig underholdt hele vejen igennem filmen, klichéerne vælter bare frem, og det gode touch, bliver bare til røv og "nøgler"
Man begynder at savne den første halvdel, for dens mystik og kvalitet, man for en dårlig smag i munden, også når man tænker på, at dette faktisk kunne have været en rigtig udemærket thriller/gyser.

Lyspunkterne er klart, den velspillende Kate Hudson, den altid spændende Peter Sarsgaard, og så til sidst, de få rigtig effektive gys, der i hvert fald fik mit lille hjerte til at banke en smule hurtigere.
The Skeleton Key