Bøh..?

2.0
Jeg havde set at Boogeyman havde ligget nr 1, på de amerikanske og engelske biograflister i et stykke tid, dette skulle endelig være en god gyser der brød stimmen af virkelig ringe artsfæller.
Efter så, at anmelderne havde haft fingrene i den, og fuldstændig møret den i stykker med kritik, kunne man jo så godt tro, at dette ikke skulle være den film der satte et særligt stort indtryk, eller pointerede gyser genren, som stadig, åben for nye hot shots.

Boogeyman er helt så korrekt som anmelderne har skrevet det, en meget, meget dum og åndssvag film.
Det føles som om at se en genudsendelse af alle andre ligeså tåbelige gysere, der er absolut intet nyt under solen at hente, den ene klichée efter den anden. Der er momentvis små fuldtræffere, men de overskygges totalt af alle de skud ved siden af.
Historien er så dum, at den næsten i starten lyder interessant, men næh nej, intet er interressant, eller noget der kunne minde om det.

Som så mange nye gysere, har denne film et twist, eller noget der skal minde om det i hvert fald, det twist holdt bare ikke, og jeg personligt begyndte langsomt, at krumme mine tær mere og mere.

Uintelligent gyser, der uden sine meget små triumfer, ville havde gået, all the way down.

Boogeyman