Tam tælleleg

2.0
En noget rodet og søgt omgang bøvl uden nogen særlig rammende pointer.

Walter er hundefanger, der lever et helt normalt, lykkeligt og stille liv, lige indtil hans kone forære ham bogen "The number 23" i fødselsdagsgave.
Walter bliver mere og mere besat af denne bog, da mange af de ting som bogen indeholder, har en forbindelse til hans eget liv, og da hovedpersonen i bogen, er besat af tallet 23, begynder Walter også at blive det.

Allerede ved introen til denne film blev jeg bange, en masse ligegyldige facts om tallet 23 blev smækket op på skærmen i form af hurtige klips og lysglimt. Disse Facts indehold varierede så meget, at der ikke var hoved eller hale i det, hvor lang tid mon forfatterne af denne film, har ledt efter noget skræmmende om dette åbenlyse harmløse tal.
Det kan da være at nogle af dem har noget på sig, men her i starten virkede det ikke som om, at der ikke kunne komme en god film ud af disse enkle.

Jeg havde egentlig troet, at hvis man undlod at gå dybere en nødvendigt, kunne filmen sagtens fungere som en underholdende thriller, men nej.
Efter den ringe intro og en ellers udemærket start, der havde masser af visuelle kvaliteter, gik det langsom hen til det rent søvndyssende.
"The Number 23" er hele vejen igennem en uinteressant bundskraber, om et tal, der har en stor betydning for en enkel mand. Hans fascination af 23 må nok bare forblive hans, for det rørte ikke mig.


The Number 23