Haltende opgradering

3.0
The Bourne Identity var til stor overraskelse for mig, en rigtig fremragende og velfungerende film. Inderst inde ville jeg ikke kunne tro, at man kunne lave en to'er ud af dette emne, men The Bourne Supremacy blev rost til skyerne, så den skulle da ses.

Denne gang følger vi igen Jason Bourne, der har slået sig ned i Indien hvor han bare gerne vil leve i fred og ro med sin kæreste.
Men da han igen bliver opsøgt, og beskyldt for ting han ikke har gjort, starter han en blanding af flugt og hævntogt.

Supremacy er uden tvivl et eksempel på nutidens sans for flot håndværk. Oliver Wood har med imponerende kameraføring, gjort filmen her noget mere intens.
Dog trods at den er godt lavet, er charmen fra 1'eren blevet smule drænet ud. Det som virkelig fungerede på bedste vis i Identity, synes forsvundet i et ræs af lange biljagter, og heftige kampscener. I lange træk, blev filmen en smule kedelig, standarden levede ikke op til hvad jeg havde håbet på trods glimtvis storhed. Sammenlagt, er over halvdelen mere eller mindre, ret uinteressant. Jeg havde ret, denne idé kan ikke trækkes til mere end én film, men hvis man kun har set denne, så kan den vel gå rent ind.

Selvom dette ikke var nogen helt gennemført efterfølger, skal det da ikke forhindre mig i at skulle se The Bourne Ultimatum.
Bourneduellen