Perfekt ned til mindste detalje

6.0
Jeg har fulgt Wallace and Gromit gennem en del år efterhånden. Selvom jeg er blevet ældre holder serien om osteelskeren og den trofaste hund stadig - det er noget specielt.
Derfor var det selvfølgelig også forventningsfuldt jeg satte mig til rette i sofaen her til aften for at se filmen om Walter og Trofast' jagt efter 'var-kaninen', som den så sjovt hedder. Og selvom der ikke er de store overraskelser i historien er det muligvis den sjoveste film jeg endnu har set. Punktum. Filmen er så gennemført ned til den mindste detalje - og detaljer er der nok af -så det næsten er uhyggeligt. Derudover har filmen stjålet en del fra andre film - heriblandt en masse gyser-klassikkere og 'King Kong' - og det succesfuldt.

Jeg har tit tænkt, når jeg har set Walter og Trofast (eller Wallace and Gromit, om man vil), hvor svært det må være at lave det muddelervoksskabte univers. Og jo det er uden tvivl vanskeligt, men det er så sandelig besværet værd. For hvor er det dog flot og gennemført lavet - specielt i netop denne film, der også indeholder fantastisk musik - fra den altid fantasitske - Hans Zimmer. Et scoop at få ham med på holdet.

Walter og Trofast - Det Store Grønsagtskup er fantastisk underholdning for såvel børn som voksne. Filmen er både sjov, flot og spændende og indeholder alt hvad en film i den stil skal indholde. HERMED ANBEFALT.
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup