I'm Waiting To Be Impressed

1.0
Min film-moral siger mig at man skal prøve at forholde sig sobert til film man synes der virkelig er dårlige, men nogen gange falder man over film der fortjener en røvfuld uden lige!

Kender I når man har set en film og når rulleteksterne kører er der en der rejser sig stille op, slukker for DVD'en og siger: Jaaah, den var da OK" og så kører snakken ellers om hvor ringe filmen var. LXG var en af disse oplevelser.

Victorianske helte bliver sat til at stoppe det´gustne Fantom som er tæt på at skabe verdenskrig. Blandt dem er: Allan Quartermain, Mina Harker og Dr. Jekyll & Mr. Hyde.

Frygtelig forvrøvlet actioneventyr, hvis sidestykke jeg aldrig har set. I sådanne film henleder jeg min opmærksomhed udelukkende på actionscenerne og ikke engang her bliver jeg tilfreds. Kampene virker underligt udmattende og formår aldrig at komme op at ringe blot en enkelt gang, og folk skal vide at jeg så absolut ikke er kræsen hvad angår action

Når vi så oven i hatten skal spises af med komplet gennemskuelig CGI (Scenen med Nemos skib der opstander fra havet kan stadig få mig til ufrivilligt at trække på smilebåndet) bliver det for meget af det gode og man sukker og kigger opgivende op i loftet, når filmen nu prøver at være så stilet.

Skuespillerne.... Sean Connery besidder stadigvæk sin tørre charme og vittige bemærkninger, hvilket jeg VIRKELIG prøver at se soom et lyspunkt, men det er lidt ligesom at høre Lars Lilholt rappe: det fungerer bare IKKE!. Der er ikke EN af skuespillerne der formår at gøre deres figurer intressante, selvom der ellers er baggrundsstof nok, men man har i stedet satset på knastør humor og one-liners som vi har hørt så mange gange før at det er umuligt at tælle.

Det er sjældent jeg giver en stjerne, men her er jeg dog ikke et sekund i tvivl. Frygtelig popcornsfilm! Kan godt forstå Allan Moore ikke gider krediteres mere i filmatiseringerne af hans tegneserier, når han nu har har haft så store skuffelser som From Hell og LXG. Der kunne være blevet en meget bedre film ud af filmens koncept.

Uffatteligt at dette makværk kommer fra den ellers lovende Stephen Norrington (der vidst også boykottede Hollywood efter filmens iskolde modtagelse)


Det hemmelighedsfulde selskab