Ualmindelig ringe

1.0
Jeg tror aldrig, jeg har set en film, der er så ringe. Jeg kan i hvert fald ikke lige komme på en. Det er en utrolig dårlig udvikling (eller man skulle måske nærmere sige afvikling), at film skal være flotte med en masse special effects og computeranimationer, men indholdet skal tilsvarende være så ligegyldigt og intetsigende, at man kan følge med i filmen, selv om man ikke har sovet en uge, er hamrende stiv, latterligt skæv, og man bliver sparket i bollerne af en kæmpe mand med store sikkerhedsstøvler.

Eller sagt på en anden måde: der er ingen historie, intet hænger sammen, alt, hvad filmen bygger på, bliver fuldstændig smadret, og så taler den ned til seeren. Dvs. det gør den åbenbart ikke i alle tilfælde.

Men den er da sjov. Altså ikke frivilligt sjov, men sjov fordi historien er så latterlig, og alt hvad der foregår er så langt ude, at det er utroligt, at filmen nogensinde er blevet til noget, og at de har kunnet tjene noget som helst på den. Det værste er, at dem, der har lavet filmen, selv synes, den er skidegod. Det indtryk får man da i hvert fald, når man ser noget af ekstramaterialet på dvd'en.

Men jeg må da sige, at hovedpersonen bliver til en rigtig fin varulv. Det skal den have en stjerne for (jeg bliver jo nødt til at finde på noget at give den en stjerne for, når man nu ikke kan give færre antal).
Van Helsing