så dårlig, så blodig, så klam. at den er helt god!

5.0
jeg har sjældent set en sådan film som denne. den er kongen over alle splatterfilm. ingen film i splattergenren overgår den!
for det første overtræder den alle love der er nogensinde lavet.
regel nr.1: zombier går sløvt og langsomt.
sådan lyder reglen ikke her. de bevæger sig nærmest som spastiker og det gør det bare federe.
regel nr.2: zombier kan kun smitte hinanden med bid.
af en eller anden mystisk grund kan zombierne smitte hinanden ved bare at flå lidt i en. det kan være som fx. at flå brystkassen ud på en, flå dit hoved halt af eller æde alt dit hud så der nærmest kun er ribben tilbage.
regel nr.3: zombier dør kun hvis hoved blir fjernet fra krop.
zombierne her er tydeligvis ikke klar over den regel. her dør de kun hvis alle deres lemmer blir fjernet fra hinanden eller at de blir hakket i småstykker. iøvrigt viser det sig også at en zombies involde er levende og mindst lige så farlig som zombierne selv.
regel nr.4 der må aldrig, jeg gentager ALDRIG være en super zombie!
og, tja, for de inviede, behøver jeg bestemt ikke at uddybe det...

ingen af regelerne blir overholdt, men det netop det der gør den hver at se. alt det blod og de afrevne lemmer, fik mig til at tænke på spareribs. så det eneste, mener jeg, man rigtig kan se til den film, uden at miste appetitten, må nok være spareribs.mhh...spareribs...(savler. spæner væk fra computeren. gå ud og angriber en stakkels forbipasserende. flår ham op. bruger min mund til at gøre hans knogler hvide. vågner op og opdager det var en drøm. spiser videre.)
Braindead