glimrende "fortsættelse"

4.0
jeg husker dengang jeg var 11 og fandt spillet i bilka. det kostede kun 70 kr. og jeg havde høet lidt om FF. jeg vidste på forhånd godt at grafikken ikke er i top, men det var også det jeg vidste. jeg købte det og blev overrasket. det var noget af et eventyr det spil hev en ud på. et eventyr der tog mig 5 år at komme igennem. jeg havde aldrig troet at et spil kunne føles sådan. jeg anede ikke hvad det var, men noget ved FF7 fangede min opmærksomhed fuldstendigt. sådan oplevede jeg final fantasy 7. et spil du skal prøve før du kan vide hvilken type du er.

da jeg så filmen var jeg spændt, men det var ikke så tiltalende som jeg håbede. så hørte jeg nogen rygter om en fortsættelse af en slags til FF7. da jeg endelig fik fat på den var jeg tilfreds. sådan skal en ægte film til FF være!

jeg vil ikke prøve på at forklare historien, men den er MEGET inviklet. jeg kan sige så meget at det forgår efter spillet. men den er velfungerende.

hvis man kan li spillet, kan man helt sikkert også li filmen. og hvis man ikke kan forstå hvad pokker det hele handler om, så betyder det ikke så meget. filmen inholder de flotteste og fedeste kampe der længe er set, så dem må man nøjes med. men ellers ville jeg sige at det er en udemærket fortsættelse, men det er ikke en film i verdensklasse, for det er meget svært at lave film der er bygget over FF-universet.
Final Fantasy VII: Advent Children