ikke nogen rigtig bond-film

1.0
det her er dog den ynkeligste undskyldning af en bondfilm jeg nogensinde har set. den har ingen charme og den er for stille og rolig. bevares, hvis du ved hvordan man spiller poker er den vel sindssygt spændende, men for os dødelige er den dog temmelig skuffende.

jeg tilstår at inden filmens sidste halve time, nød jeg den. poker-spillet var en fin erstatning for action og bondskurken var en ægte bond-skurk. (at græde blod, er på en gang poetisk og væmmeligt), men den detalje blir aldrig udnyttet rigtigt. den var spændende og jagtscenen er god og medrivende, men så kommer så den forbandende sidste halve time og ødelægger det hele!

historien er godt udtænkt: en skurk sælger våben og sådan til terrorister, men det blir lidt svært når man ikke har nogen penge, så dem må bond fjerne fra ham i et spil poker. jeg forventede at den sag ville blive sluttet af med bom og bang og masser af action, på den ene eller anden facon. at alle løse ender ville blive gjort færdige der! men det gør den ikke. skurken blir skudt og dét det. er det virkelig en værdig måde for en bondskurk at dø på? intet showdown? ingen one-liner? ikke noget sidste ord? det ikke engang bond der gør det! og ham der gør det blir ikke engang noget problem. og så tuller den lidt med at han kæler med hende pigen og så viser det sig at hun er spion og begår så selvmord ved at drukne med vilje. bond prøver at redde hende, men hun afviser ham og fortryder det for sent og er så skyld i at han skal bruge ekstra dyrebare sekunder på at få hende ud alligevel. (dumme kælling...) MAKVÆRK! de 30 minutter ødelægger det hele. korthuset falder sammen da bondskurken dør for tidligt, og ikke engang værdigt, eller så man kan sige:"haha, godnat mester!"

havde filmen ikke bond som hovedrolle, ville den være blevet overset, for den er bestemt ikke seværdig efter den sidste halve time. den ødelægger det hele og er skyld i at filmen blir meget skuffende. og det at bond er lyshåret, er en smule distraherende.

lad os få den gamle formel tilbage! godt nok blev den brugt mange gange, men den var genkendene og lagde charmen på de rette spor. lad os få Q og hende penny tilbage. alle de dejlige dingenoter og dikkedarer. de herlige himstregimster og dibbedutter. det her er ikke en film der er værdig til at have bond med.

P.S: det eneste charmerende var der hvor han blir spurgt om hvordan han ville ha sin drink, hvor han svarer: "i dont care"
Casino Royale