rent ud sagt dovenskab.

2.0
for at være helt ærlig syntes jeg ikke at Epic Movie er en speciel god film. Det er dog ikke på grund af selve filmen at jeg ikke syntes om den. der er mange sjove scener, som de scener hvor man møder piraterne eller willy wonka.
men her kommer så kritiken.

for det første, er filmen ikke ret lang og kunne godt vare lidt længere. Og for det andet, er det som om at dem der har sat og arbejdet og filmet filmen, bare vil havde det overstået hurtigst muligt. det er som om at de holder pause hver femte minut under optagelserne, og redigeringen. For filmen starter godt nok men, så mister filmholdet pludselig grebet om handlingen og filmen.

der er så mange scener der for hurtigt er overstået, og detaljerne for de ikke helt med undervejs. Og for det tredie er der nogle steder i filmen hvor replikkerne og de sjove ting, tager en drejning fra plat til mega plat (For Plat) Det er som om at skriverne sidder og ikke kan finde ud af hvad de skal skrive, for at gøre filmen ekstra sjov. og så tar de bare de mest almindelige og normale parodier fra vores hverdag, og putter de mest platte og enkle usjove sætninger ind.

Mand skulle ikke tro at det er dem der har skrevet scary movie og date movie, som har skrevet og produceret Epic Movie. Og jeg må sige at jeg er lidt skuffet. Epic Movie lever slet ikke op til scary movie og date movie.

men filmen er dog ikke så dårlig at jeg ikke vil købe den og se den flere gange. men næste gang håber jeg på et bedre resultat. så ok men skuffende 2 stjerner Til Epic Movie.
Epic Movie