©Skam dig, Tony Scott del 2©

1.0
Troede at Scott ikke kunne synke længere ned end han gjorde med Domino, som var fuldstændig rippet for plot og substans og det kunne han da heller ikke, men han er meget tæt på at gøre kunsten efter i dette makværk.

Mage til tyndt plot skal man lede længe efter! Samtlige plothuller forsøges på ringe vis at blive dækket vha. teknisk mumbo jumbo og man fanger sig selv siddende og rive sig selv i håret og råbe: "Det kan I seriøst ikke forvente, at man skal tage seriøst".

En ting er film som f.eks. "Minority Report", hvor handlingen forekommer troværdig udfra det univers, vi befinder os i. Denne film er imidlertid fremstillet som den sædvanlige action/thriller ala. "Enemy of the state" og udfra dette, kan man simpelthen ikke tage denne film seriøst og den ender med at blive ufrivillig komisk.

Et godt eksempel er scenen, hvor Washington hopper ind i landrover og med en "langdistance kikkert" forsøger at indhente en bil i fortiden, da morderen ellers vil nå udenfor radius. Are u kidding me, Tony? Er det meningen, at man skal sidde i ren suspense under den scene, for det var ikke den reaktion, den fremkaldte hos mig.

Denzel Washington kører på autopilot og er efterhånden ved at udvikle sig til den mandlige udgave af Meg Ryan og i det hele taget er der intet positivt at sige om denne fra distributionsselskabets side selvproklamerede "månedens film". Så er vi vist i agurke måneden, hva´ drenge?
Déjà Vu