Tamsvin

1.0
Roadkomedie om fire midaldrende mænd, der stiger på deres Harley'er og tager en uges køretur ud i det blå for at slippe for koner, job og hverdagens nederlag. Turen bliver mere farlig end planlagt, da det lykkes dem at gøre en gruppe rigtige bikere sure.

"Wild Hogs" er virkelig en middelklasse-film. Moralen er, at mænd skal have lov til at slå til søren en gang imellem, hvis bare de husker at komme hjem til konen igen. Og at selv den værste nørd kan blive hverdagens helt og mange andre klicheer. Dens humor er en blanding af slapstick og gøren grin med det anderledes, hvor selv bikerskurkene bliver til fjollede karikaturer. Det er vel ikke så mærkeligt for en film af den type, at den også har et vist mandschauvinistisk præg - værre er det, at den som mange andre amerikanske mainstream-komedier gør grin med homoseksualitet på en decideret ubehagelig måde.

Med andre ord: Jeg morede mig ikke - og hvis vi ser ud over manuskriptet, er filmen i øvrigt heller ikke specielt skarpt skruet sammen. Det er som at se en dårlig udgave af "City Slickers", hvor Jack Palance ikke er der til at hive niveauet op.
Wild Hogs - De Vilde Svin