Skuffelse

1.0
Var til marathon in Cinemaxx igår og jeg har aldrig været så skuffet over en film. Jeg elskede 1eren. 2eren var skide god og så disker de op med denne her gang lort???
WTF? Historien var fyldt med huller,Jack Sparrow figuren blev fuldstændig ødelagt. Det hele handlede om Will og den slutning fik mig til at krumme tæer og lukke øjnene.¨

Der var intet payoff for Jack Sparrow, den udvikling man så i 2eren og til dels i 1eren blev ignoreret og Jack blev reduceret til en endimensionel alkoholiker. Og jeg skla love for at de skøjtede hurtigt henover det faktum at Elizabeth myrded Jack. De snakker ikke samme i hele filmen og så lig pludselig er de "best buddies".

Det virkede som om at det mest af de ting som skete i DMC blev ignoreret. Skulle de 2 film ikke hænge sammen? Guess not.

De har sgu virkelig ødelagt POTC med den fesne slutning. Selv ikke Depp kan redde det. Han var det jo stort set ikke. Den var en Orlando Fest.

Jeg har været hardcore Pirates fan siden 2003 og så skal det ende med det her???

Jeg håber Depp går videre til andre ting og lader Jack Sparrow ligge, ellers så myrder de da myten omkring figuren fuldstændig...
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende