Mere møg med Eddie Murphy

2.0
Eddie Murphy har aldrig sagt mig noget. Jeg har altid fundet ham kedelig eller overgearet, og de eneste film, som jeg har set med ham, som jeg har syntes godt om, er Shrek-filmene(og der er det jo "kun" hans stemme der er med...). Spøgelseshuset var bestemt heller ikke noget at råbe hurra for.

For mig virker det som om, at filmen nok har svært ved at finde sit publikum. Jeg så filmen sammen med min lillebror, der er syv år gammel, og går i 0. klasse. Selvfølgelig grinte han undervejs, filmen er jo primært for børn, men han var til tider også skræmt, på grund af den såkaldte "uhygge". Teenagere og voksne griner stort set ikke med(med mindre de har en meget dårlig form for humor), og de skræmmes heller ikke undervejs. Det eneste bare lidt opløftende ved filmen, er de fire irriterende, syngende skulpturer. Men til trods for at jeg ikke lige havde set det i en film før, virkede det besynderligt velkendt, og ikke spor originalt(!?).

Alt i alt endnu et ligegyldigt flop for Eddie Murphy, og et tegn på, at Disney nok skulle have stoppet med at lave film baseret på forlystelser i Disneyland, ved Pirates of the Caribbean...
Spøgelseshuset