Ford er træt

2.0
Middelmådig thriller om en banks it-sikkerhedschef, der får sin familie kidnappet af en bande bankrøvere, som vil tvinge ham til at hjælpe dem med at røve banken.

Det er ikke lige verdens mest originale plot, og filmen fangede aldrig mig for alvor. Den virker lidt sløv og uinspireret hele vejen igennem, fordi den aldrig troværdigt får etableret, at heltens familie er i fare. Hvilket egentlig er lidt sjovt, eftersom den onde røverbandeleder render rundt og dræber andre mennesker. Måske hænger det sammen med, at Harrison Ford ser forfærdelig træt ud som helten.

Derudover har den det problem, at den går så meget op i it og teknik i plottet, at det efterlader nogle store huller. For eksempel er det rimeligt fjollet, at helten aldrig tænker på, at det, at skurkene har sat en mikrofon på én og overvåger éns computer og mobiltelefon, ikke forhindrer, at man skriver noget ned på et stykke papir og giver til andre mennesker. For slet ikke at tale om, at dens billede af computersikkerhed også er fyldt med huller.
Firewall