Gun Story

2.0
Det starter som historien om en revolver. Nemlig den revolver, som hovedpersonens ven skyder en korrupt politimand med, da en narkohandel går helt i kludder. Vennen er gangsterbossens nevø, så det er ikke så godt, at vores smågangsterhelt mister det fældende bevis.

Så længe det handler om revolveren, går det fint. Den kommer i hænderne på vidt forskellige mennesker, bliver brugt til at skyde flere og kommer i det hele taget langt omkring i det døgns tid, filmen varer. "Running Scared" er stilfuldt filmet og klippet med en hektisk energi, der fint modsvarer desperationen hos helten (en velspillende Paul Walker). Jeg kan godt lide dens gritty stil - det her er absolut ikke gansterromantik, men en blodig og flere gange ubehageligt voldelig tur gennem New Jerseys underverden.

Desværre holder den op med at handle om revolveren i den sidste tredjedel. I stedet kommer der utroværdige sidehistorier og vilde twists, som fuldstændig kører filmen af sporet. Jeg begyndte at kede mig, og til sidst twister den så langt ud, at historien overhovedet ikke hænger sammen. Øv.
Running Scared