Forførende god!

4.0
Solid kærligheds film om den umulige kærlighed. Lyder lidt typisk Hollywood måske, og filmen har da sine klicheer og er langt hen af vejen også forudsigelig. Alligevel er den fængende hele vejen igennem, og handlingen er dejlig ligetil (dog med et par spændende ting i posen) uden mange afbrydelser. De mange trylletricks Norton laver er både spændende og magiske på samme tid, og holder en oppe hele filmen igennem. Og som der også er sagt af flere andre herinde, så er filmen på billedsiden virkelig virkelig flot og forførende. Tjek den ud.

Norton er som altid god, og det er han også her, uden at være fremragende. Giamatti mener jeg er en tand bedre. Den skønne Biel er desværre lidt tam i hendes rolle, men sød og sympatisk at se på. Men hun har potentiale til at spille bedre og blive bedre finder jeg.

The Illusionist kan sagtens anbefales. Det er en solid god film, der udnytter materialet og ideerne effektivt, men kommer altså ikke i nærheden af The Prestige. Det ville da også være urimeligt at forvente. Men mindre kan man også nøjes med, og The Illusionist har bestemt også sine gode momenter af fin spænding, så der er intet at være bange for. God film!!
Illusionisten