We are not alone!!!

4.0
"War of the worlds" (fra nu af WotW) er på engang meget underholdende, men også enormt skræmmende.

Steven Spielberg er med WotW tilbage i sci-fi genren, en genre han har haft stor succes med før, bl.a. med "Nærkontakt af tredje grad" og den elskværdige "E.T.", men der er bestemt ikke noget elskværdigt, omkring de fremmede væsner i WotW.

Steven Spielberg har samlet nogle af Hollywoods dygtigste folk til WotW, og første gang man ser en af de imponerende Tripods, er det lige så man får gåsehud. Man er ikke et sekund i tvivl om, at det er Spielberg der er på spil og man sidder klistret til skærmen fra da af. Tempoet er højt og intensiteten stiger jo længere man kommer ind i handlingen.

Men der er desværre nogle små ridser i lakken, som f.eks. Dakota Fannings konstante skrigeri, der havde en tildens til virkelig at gå mig på nerverne efter noget tid, hun spiller ellers utrolig godt, men nogle gange, var jeg sgu bange for at vinduet bag mig skylde springe, når hun var helt oppe og ramme de høje toner. En lidt forhastet slutning trækker desværre også lidt ned i karakteren. Men lad ikke nogle små fejltrin hist og her afskrække dig fra en ellers ganske fin film, som godt kan anbefales.
War of the Worlds