For mange gidsler

2.0
Bruce Willis har en rigtig Bruce Willis-rolle som en lokal politichef med fortid i SWAT, der bliver udfordret, da tre lokale lømler bryder ind i en rigmands hus, tager ham og hans børn som gidsler og skyder en politibetjent. Samtidig viser det sig, at rigmanden har mafiaforbindelser, og nogle af hans "venner" tager Willis' familie som gidsler for at få fat i en dvd fra huset.

Plottet er søgt, men fungerer egentlig udmærket som udgangspunkt for en actionthriller, der bygger stemningen fint op de første to tredjedele. Desværre går det helt galt i den sidste tredjedel, hvor plottet skal forløses. Én af de tre lømler viser sig at være en psykopatisk galning (og derfor næsten udødelig) - og sidehistorien omkring mafiaen og den anden gidseltagning kommer langt ud i det utroværdige. Mens Bruce Willis overspiller sin Bruce Willis-rolle.

Den franske instruktør Florent Siri får ellers skabt en stilfuld, mørk billedstil i sin første amerikanske film. Men det hjælper ikke, når billederne viser noget, der ender med at være idiotisk.
Hostage