Splat!

3.0
Jeg var i videoforretningen for et par uger siden, og kunne ikke finde en sidste film for at få det der specielle tilbud.
Pludselig så jeg den her film stå på hylden, og tænkte at nu når jeg elsker både Sci-fi og splatter film, så kan den ikke være helt dårlig, så jeg tog den og jeg blev ikke skuffet.

Filmen starter op ligefra starten med en ektrem klam scene, som jeg råder folk til selv at se for det kan ikke beskrives med ord.

Selve handlingen er forholdsvist tynd, men hvilken splatter film har ikke det?

En lille UFO kanal er truet af lukning "for selv mormonernes shopping kanal har flere seere", og kanalens journalist bliver sendt til en bondegård for at undersøge en sag, om en kvinde som påstår at være gravid med et rumvæsen, sammen med en kameramand, en lydmand, en mandestripper, en porno skuespillerinde og formanden for B.U.R.C. - Gavin Gorman.

Ude på farmen viser alting sig at være sandt, og blodbadet starter....

Man kan godt mærke at filmen ikke har haft et enormt budget, men dog er den stadigt meget underholdende. Computereffekterne er meget dårlige (dog ikke dårlige end "A sound of Thunder"), der er ikke mange skuespillere og maskerne kan godt ses er masker.

Filmen skal ses, hvis du er til masser af splat og blod og meningsløs vold. En film du ikke skal tænke meget over, men bare grine af (majetærsker-scenen SKAL opleves).

Filmen får 3 stjerner for at være enormt underholdende, men uden at være spækket med gode effekter.
Evil Aliens