Quick-anmeldelse

5.0
Så har jeg, i modsætning til de, åbenbart synske, personer der gi'r en film stjerner FØR de rent faktisk har set filmen, set filmen. Sorry, det blev en lidt knudret sætningskonstruktion :-)

Først var der donuts til alle og så 00:30, faktisk 3-4 minutter før, startede forfilmene. Næstsidste forfilm var forfilmen til "The Simpson's Movie". Lidt kikset af Imperial, men den bommert har de begået før ved andre snigpremierer :-|.

Well, jeg vil ikke sige særlig meget om filmen, da jeg synes at det er svært at undgå at komme med spoilers. Men jeg kan da sige så meget, at forfilmen(e) er gode til narre en til at man tror at man får en idé om hvad filmen handler om - det får man ikke!

Filmen føles ikke bare som et tre-delt afsnit af TV-serien Simpson's. De har virkelig brugt det at den nu er kommet op på det store lærred, til at tilføje Simpson's universet nogle ekstra facetter.

Selv er jeg kun en middelstor Simpson's fan, så filmen må nøjes med 5 stjerner fra mig! Men jeg har virkelig lyst til at slutte af med Maggie's første ord.....men det ville være for stor en spoiler :-)

P.S.: Bliv nu siddende og se rulleteksterne til ende!
The Simpsons Movie (org. version)