Doh!!!

3.0
Så skete det endelig, men det var vel egentlig også bare et spørgsmål om tid, før den populære gule familie fik deres egen spillefilm. South park bevidste at springet fra de små tv skærme, til det store hvide biograf lærred, sagtens kunne lade sig gøre, men det er en lidt anden historie med "The Simpsons".

"The Simpsons" startede som små 2 min. tegnefilm i "The Tracey Ullman Show", de små tegnefilm var måske ikke særlig pæne og de lød også helt forkert, men de blev en succes og d. 17 December 1989, kom det allerførste afsnit af "The Simpson", som vi næsten kender det den dag i dag.

18 år efter seriens spæde begyndelse (med mindre man tæller "The Tracy Ullman Shorts" med, for så det nemlig 20 år siden serien startede;) kom den endelig, filmen som havde været undervejs i hele 7 år, "The Simpsons Movie", var den så ventetiden vær? Både ja og nej.


---------ADVARSEL FØLGENDE DEL INDEHOLDER SPOILERS, SÅ LAD FOR GUDS SKYLD VÆRE MED AT LÆSE DENNE DEL AF ANMELDELSEN, HVIS DU IKKE HAR SET FILMEN ENDNU---------


Filmen starter godt ud med en "Itchy and Scratchy" film, hvorefter Homer brokker sig over at de har betalt for noget, som de ellers kunne havde set gratis derhjemme (hmm, det virker bekendt), man fornemmer virkelig at de har prøvet at bringe "sjælen" fra serien med i filmen, og første halvdel af filmen er da også meget underholdende, f.eks. Homers lille romance med en gris, kommer der mange sjove scener ud af. Desværre trækker filmens andel del lidt ned i karakteren, og der er også en lidt ligegyldig sidehistorie med Lisa, som bliver forelsket, der er nærmest ingen jokes og den virker ret påklistret og fører ingen vejne.


---------IKKE FLERE SPOILERS FRA NU AF---------

Så en lidt skuffende oplevelse med få lyspunkter, men desværre ikke nok til at filmen bliver mere end en lidt jævn en af slagsen.
The Simpsons Movie (org. version)