Nu også med Dracula

1.0
Tredje omgang med Blade, og hvad skal man finde på? Hey, kunne det ikke være sejt, hvis han mødte Dracula? Og Dracula skal være sådan en helt vildt sej monstervampyr, som bliver genoplivet af de onde corporate-vampyrer, for at han kan dræbe Blade!

Plottet er faktisk mere åndssvagt, end det lyder. Ikke mindst fordi det stadig lægger sig op ad Vampire-rollespillets tåbelige ideer om hemmelige vampyrklaner, der har lusket rundt i skyggerne i årtusinder. Derudover er manuskriptet fyldt med både kæmpestore plothuller, usammenhængende scener og lamme replikker.

Kendere af Marvels vampyrtegneserier vil nok more sig over, at én af de gennemgående karakterer derfra, Hannibal King, dukker op. Han bliver så bare spillet tåbeligt dårligt af Ryan Reynolds. Jeg kan ikke helt blive enig med mig selv, om det er ham eller Dominic Purcell som Dracula, der er castet dårligst.

På den positive side har "Blade: Trinity" nogle ret fine actionscener, hvor der eksploderes masser af vampyrer i takt til drønende darkcore-hiphop. Jessica Biel er festlig som bueskydende vampyrjæger-babe. Og en vampyr-pomeraner er altså et ret fascinerende koncept.

Men bortset fra det: Crap.
Blade: Trinity