Rodriguez I Storform

6.0
Robert Rodriguez zombie-bidrag til Grindhouse er en af de mest underholdende og vildeste filmiske rutschebaneture vi har haft i 2007 indtil videre.

Allerede fra starten, med den falske trailer Machete er man klar over hvad man går ind til: Uforpligtende drengerøvsunderholdning af bedste skuffe udført med sikker hånd af gore-hunden Rodriguez. Alle folk som troede at det ikke kunne blive meget vildere end kultfilmen From Dusk Till Dawn har en stor overraskelse i vente. De vanvittige actionscener er simpelthen så helhjertet iscenesat at man sidder igennem hele forestillingen med et smil der nærmest sidder fast af sig selv og først løsner sig efter adskillige timer!

"Historien" omhandler et udslip af kemiske gasser der forvandler folk til de velkendte kødædende zombier. Imens alt dette foregår drømmer stripperen Cherry Darling om en drastisk forandring i sit liv, det får hun (men måske ikke lige hvad hun havde forventet) da hun bliover udsat for et blodigt overfald fra en zombie, og sammen med El Wray (en flabet Freddy Rodriguez) og en lille håndfuld andre må hun nu tage kampen op imod de blodtørstige bæster.

Planet Terror er et rent overflødighedshorn af blod, rygende pistoler og afrevne lemmer, det er underholdende hele vejen igennem og filmen taber aldrig pusten på trods af sine 110 minutter, der spildes ikke tid på masser af ligegyldige sub-plots eller følelsesmæssige dialoger, Rodriguez ved lige hvad han vil og smider den ene bragende og ustyrligt klamme sekvens i hovedet på os efter den anden, efterfulgt af kølige one-liners og bragende sort humor!

De velkendte Grindhoue træk er også til stede i Planet Terror. Det slidte billede og de manglende spoler er meget charmerende når de træder frem.

Der er et par overraskelser gemt i rollerne, som jeg ikke vil afsløre her, det skal simpelthen opleves!

Kort sagt: Planet Terror er et must-see for drengerøve i alle aldre, jeg sender hermed 6 stjerner til hele holdet for at have leveret en så fyldestgørende underholdningsfilm! Nu glæder jeg mig til Tarantinos Death Proof som jeg desværre missede i biffen!
Planet Terror