Yderst ligegyldig

2.0
Da Alexander lige var kommet ud i biografen, var det virkelig et must for mig at komme índ og se den; det kom jeg aldrig, og jeg ærgede mig dybt. Så da den kom ud på DVD lånte jeg den, og kæft en skuffelse!

Alexander må da være den mindst interessante storfilm, jeg længe har set. Jeg havde en stor lyst til at lægge mig til at sove, og det er ikke ret tit jeg får det sådan, når jeg sidder og ser film. Jo, jo, de kampscener der hører med til genren, er da også ok, men også meget hurtigt glemt... præcis ligesom resten af filmen!

Colin Farrell leverer en rystende dårlig præstation som Alexander den Store, og formår slet ikke at bringe ham til live. Til det er han for overspillende, hvilket han ikke er ene om; også Angelina Jolie og alle de andre, kunne godt have brugt en ekstra lektion på dramaskolen.

Denne "ridder/antikkens Grækenland-genre", som startede så mesterligt ud med film som Gladiator(der har selvfølgelig været geniale mesterværker i genren før...), er efterhånden bare feset ud, med mega ringe film som Kingdom of Heaven, Kong Arthur, Tristan+Isolde og Alexander, og det er som om, at de kun bliver lavet for at tjene penge.

Jeg har ikke rigtigt nogle rosende ord om filmen, så jeg ved heller ikke hvorfor den får lov til at få to stjerner... lad os sige, at det er fordi Anthony Hopkins er med.

Hold jer væk fra denne enormt dårlige film! Alexander den Store har fortjent meget bedre!
Alexander