Er Val Kilmer Morrison?

5.0
Jeg så denne film første gang som 12 årig i biffen. Og husker at da den var færdig var der flere der sagde: "det var også på tide" sådan havde jeg også lidt den gang. Nok fordi jeg var så ung, men den greb mig alligevel og nogle år senere var jeg helt tosset med The Doors.

Jeg tror jeg har set den 10 eller 12 gange ialt og glædes stadig over den. Det var min introduktion og rejse tilbage til 1968 og hippierne. Val Kilmer spiller helt uovertruffent. Fantastisk at de også brugte hans stemme til sangene i filmen. Det der selv narede de resterende medlemmer af gruppen.

Da jeg begyndte at lytte til Doors begyndte jeg også at læse om deres historie. Og må nok give flere ret i at Morrison desværre ikke bliver retfærdigt portrætteret i filmen. Specielt en scene går mig skuffet og også ked af det. Den hvor hans spærer Pam inde i et skab og sætter ild til det. Har jeg vitterligt aldrig hørt eller læst om. Også selvom Stone baserede filmen på bogen: "no one here gets out alive" Jim elskede Pam meget højt også selvom han var hende utro og kunne aldrig finde på at gøre den slags. Men jeg vælger at se det som Stone`s måde at vise Morrsions foragt for herion.

Men alt i alt en fremragende film, hvor ikke kun Val Kilmer bærer filmen.

Til dem der ikke ved det, så fik Morrsion en søn med en groupie. Han bor i Los Angeles. dette er bekræftet igennem DNA prøver. Han spiller selv musik og lyder ikke helt fjernt fra hans far
The Doors