Who Was Keyser Söze....?

5.0
-Spoilers-

Filmen der Fascinere, filmen der får dig til at grine din røv i laser.
Bryan Singer´s-The Usual Suspects starter ud som en umiddelbart "Komedie" hvorefter filmen bliver en mystisk og meget spændende Thriller. Who Is Keyzer Söze?? Jeg må indrømme mens man er den første time inde i dette Mesterværk af en thriller får man lyst til at rive sit hoved af, af Undring....Den blændende "psykologiske" slutningen sætter dog mening i "Mysteriet", hvor vi finder ud af at Keyzer Söze er Kryblingen og den "Totalt Dumme" Verbal Klint (Kevin Spacey), Agent Kujan´s ord: Because you are A Gimp! and because you are Stupid, Verbal! blot efter denne "talemåde" finder vi ud af "løsningen" på Mysteriet...Verbal Klint er den tyrkiske Djævel, Keyser Söze i egen høje person....og nok ikke så dum i virkeligheden...

Fantastisk Vel Gennemtænkt, efter løsningen på mysteriet, må jeg nu bryde mit hovede med hvordan Bryan Singer har fundet på denne fantastiske handling. The Usual Suspects er fascinerende på sin helt egen måde, og det er ikke så underligt at vores helt egen Kevin Spacey modtog en Oscar for Bedste Birolle (dog ærveligt han ikke fik "Bedste Mandlige Hovedrolle")

Bryan Singer er Genial, og Kevin Spacey bær en stor del af filmen med sit blændende skuespil. og jeg vil heller ikke glemme den hysterisk morsomme Fenster fantastisk spillet af Benicio Del Toro (Sin City, Traffic)
Uforglemmelig Perle af en Thriller.
The Usual Suspects